Ziua 1. Bucuresti – Milano
Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Milano. Tur de oras panoramic in Milano, cel mai important oras al Italiei din punct de vedere economic, dar si un veritabil centru al modei si culturii europene. Dupa turul de oras, transfer si cazare la hotel in zona Milano.
Ziua 2. Lacul Maggiore - Lacul Como
Mic dejun. Astazi se viziteaza lacurile Como si Maggiore, aflate intr-o zona renumita pentru clima subtropicala, farmecul aparte al vilelor amplasate pe mal, gradinile inflorite si vârfurile alpine acoperite cu zapada. Oprire la Stresa. Dupa-amiaza, excursie optionala cu barca pe Laggo Magiore la Isola Bella*. Seara, cazare la hotel in zona Milano.
Ziua 3. Mont Blanc – Chamonix – Alpii francezi
Mic dejun. Plecare spre vest, catre cel mai inalt vârf al Europei, prin Valle d`Aosta. Oprire in statiunea montana Chamonix, situata la poalele Masivului Mont Blanc. Seara, cazare la hotel in zona Alpilor francezi.
Ziua 4. Bernese Oberland – Interlaken – Lucerne
Mic dejun. Plecare spre Elvetia Centrala. Oprire in statiunea montana Interlaken, situata intre lacurile Thun si Brienz, de unde se poate admira o panorama extraordinara. Se continua de-a lungul lacului Brienz, cu vederi spectaculoase asupra muntilor Eiger si Mönch. Oprire la Lucerne. Cazare la hotel in zona Elvetiei Centrale.
Ziua 5. Lacul celor Patru Cantoane – St. Moritz – Tirol
Mic dejun. Plecare spre statiunea montana St. Moritz prin centrul Elvetiei, locul de nastere al lui William Tell. Optional, calatorie cu pe urmele faimosului tren Glacier Express*. Se trece apoi de-a lungul Vaii Engadin, in Austria de vest. Seara, cazare la hotel in zona Tirol.
Ziua 6. Innsbruck – Tirol
Mic dejun. Se viziteaza statiunea olimpica Innsbruck, situata la poalele Muntilor Nordkette, renumita pentru pitorescul sau centru vechi. Dupa-amiaza, timp liber sau excursie optionala pe Valea Ziller si plimbare cu barca pe Lacul Achen*. Seara, cazare in zona Tirol.
Ziua 7. Tirolul de Sud – Muntii Dolomiti
Mic dejun. Plecare prin pasul Brenner catre Tirolul de Sud, unde pot fi admirati Muntii Dolomiti, impresionanti datorita formatiunilor de roca calcaroasa accidentata si a jocurilor de culori ale vegetatiei. Se continua spre nordul Italiei de-a lungul vaii Adige, cunoscuta pentru castelele sale, livezile de vita-de-vie si clima blânda. Seara, cazare in zona Lacului Garda – Verona.
Ziua 8. Milano – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare cu destinatia Bucuresti Otopeni.

 

*Servicii optionale neincluse in pret (se platesc la fata locului):
• Excursie cu barca pe Laggo Magiore si Isola Bella: 45 Euro/ persoana 
• Excursie "pe urmele Glacier Express": 45 Euro/ persoana
• Excursie Valea Ziller si plimbare cu barca pe Lacul Achen: 55 Euro/ persoana
• Pachet 3 excursii optionale: 129 Euro/ persoana 


Grup minim: 40persoane*

 

• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show

vezi mai multe

Circuite cu avionul din din Bucuresti catre Turul Alpilor, Toate locatiile, Italia

Solicita oferta