ITINERAR:

 

Ziua 1. Bucuresti – Riga

Check-in si imbarcare pe Aeroportul International Otopeni pentru zborul cu destinatia Riga. Sosire in Riga. Cina si cazare in zona Riga, la hotel Bellevue Park 4* sau similar.

Ziua 2. Riga

Mic dejun. Tur de oras panoramic in Riga, cel mai mare oras al tarilor Baltice in care se vor admira la exterior: Centrul vechi - inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO, Biserica Sf. Petru cu celebru cocos - un simbol al orasului, Biserica Sf. Jacob, Piata si Catedrala Dom - una dintre cele mai vechi biserici din Letonia, Castelul Riga - construit in anul 1330, cladirea Parlamentului, Monumentul Libertatii si fascinanta cladire a Operei. Cazare in zona Riga, hotel Bellevue Park 4* sau similar.

Ziua 3. Riga – Rundale – Vilnius

Mic dejun. Plecare spre Palatul Rundale, unul dintre cele doua palate construite in stil baroc de catre Ducele de Courland, in secolul al XVIII-lea. Turul include vizita palatului si gradinile franceze ale acestuia. Traseul continua cu vizitarea Dealului Crucilor din Siauliai si o scurta opriere in orasul Kaunas - al doilea cel mai mare oras al Lituaniei si un exemplu al arhitecturii si culturii lituaniene. Transfer si cazare in zona Vilnius, la hotel Panorama 3* sau similar.

Ziua 4. Vilnius

Mic dejun. Vilnius este adesea numit „Orasul Barocului”, dar cu toate acestea se pot observa si numeroasele influente ale stilului gotic. Tur panoramic de oras cu opriri pentru poze in Centrul vechi - unul dintre cele mai mari din Europa, Piata si Catedrala Dome, Turnul cu ceas, Biserica Sf. Anne, Biserica Sf. Bernardin, Piata Primariei, dar si Universitatea. În a doua parte a zilei se viziteaza Palatul Insular din Trakai, de pe lacul Galve - o constructie din piatra de la inceputul secolul al XIV-lea. Cazare in zona Vilnius, la hotel Panorama 3* sau similar.

Ziua 5. Vilnius – Sigulda

Mic dejun. Plecare spre orasul Sigulda, renumita si Elvetia letona, unde se viziteaza Castelul Turaida - o cladire medievala din caramida rosie, ce dateaza din anul 1214. Se viziteaza de asemenea si Parcul National Sigulda. Cazare in zona Sigulda, la hotel Segevold 4* sau similar.

Ziua 6. Sigulda – Tallinn

Mic dejun. Plecare spre Tallinn, cu o scurta oprire in orasul Parnu - un important oras statiune de la malul marii Baltice. Orasul este recunoscut pentru vilele sale din lemn din secolul al XIX-lea, pentru plaja, dar si pentru zona de promenada. Cazare in zona Tallinn, la hotel Hestia Hotel Seaport 3* sau similar.

Ziua 7. Tallinn – Riga

Mic dejun. În prima parte a zilei se viziteaza fermecatorul centru vechi al capitalei Estoniei ce dateaza din secolul al XV-lea si este singurul monument inclus pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Turul panoramic include opriri pentru poze la Piata centrala, cladirea Primariei, Catedrala Aleksander Nevsky, Parcul Kadriog, Castelul Toompea, dar si vechiul turn de aparare Kiek in de Kök. Dupa-amiaza, transfer catre Riga. Cazare in zona Riga, hotel Bellevue Park 4* sau similar.

Ziua 8. Riga – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la Aeroportul International din Riga pentru check-in si imbarcare pentru zborul cu destinatia Bucuresti.

 

 

Servicii Incluse:

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Riga - Bucuresti (Inclus)
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mâna/ persoana (Inclus)
- Taxe de aeroport (Inclus)
- Transfer cu autocar modern pe tot parcursul circuitului (Inclus)
- Cazare 7 nopti in camera dubla, in hoteluri de 3 si 4 stele cu mic dejun (Inclus)
- Cina de bun venit in prima seara (Inclus)
- Intrari la obiectivele turistice (Inclus)
- Asistenta turistica in limba româna (Inclus)

Servicii Neincluse:

- Asigurare medicala si asigurare storno

- Bacsisuri pentru soferi si ghizi locali: 5 Eur/ persoana/ zi

 

Servicii Optionale:

Supliment demipensiune (6 cine): 159 eur/ persoana (se rezerva doar in avans in agentie) - suplimentul de demipensiune este valabil pentru minim 10 persoane platitoare

 

Documente de calatorie necesare:

- pasaportul sau cartea de identitate in curs de valabilitate

 

 Grup minim pentru realizarea programului: 30 persoane

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Tarile Baltice, Toate locatiile, Letonia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta