Ziua 1. Bucuresti – Milano

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Milano. Tur de oras in Milano, capitala economica a Italiei. Se viziteaza Scala din Milano, una dintre cele mai impunatoare sali de opera din lume si centrul comercial, Galleria Vittorio Emanuele. Seara, cazare la hotel in zona Parma – Salsomaggiore Terme.

 

Ziua 2. Milano – Pisa 

Mic dejun. Plecare spre Pisa, prin zona Muntilor Apenini si Riviera Italiana. Se viziteaza Piata Miracolelor si Turnul inclinat din Pisa, incadrat in cele 7 minuni ale lumii. Seara, cazare la hotel in statiunea balneara Montecatini Terme din regiunea Montecatini Terme.

 

Ziua 3. Florenta*

Mic dejun. Plecare spre capitala Toscanei, Florenta, orasul iubirii. Timp liber la dispozitie pentru plimbari individuale sau, optional, tur pietonal cu ghidul, care include cele mai importante obiective turistice ale orasului: Catedrala din Florenta, Galeriile Uffizi, Podul Vechi, Piazza Signorina si Bazilica Santa Croce*. Seara, cazare la hotel in zona Fiuggi Terme.

 

Ziua 4. Napoli– Pompei*

Mic dejun.Plecare spre Napoli, orasul in care s-a inventat pizza. Timp liber pentru a degusta specialitatile locale si pentru a observa stilul de viata al localnicilor. Dupa-amiaza, excursie optionala la Pompei, orasul antic acoperit de lava in urma eruptiei vulcanului Vezuviu in anul 79*. Seara, cazare la hotel in zona Fiuggi Terme.

 

Ziua 5. Roma*

Mic dejun.Plecare spre Roma, capitala Italiei si unul dintre cele mai incarcate de istorie orase din Europa. Timp liber la dispozitie pentru plimbari individuale sau, optional tur de oras, care include cele mai importante atractii turistice: Vaticanul, Bazilica Sf. Petru, Coloseumul, Forumul Roman si Piazza di Spagna. Timp liber pentru cumparaturi. Seara, cazare la hotel in zona Chinciano Terme.

 

Ziua 6. Verona

Mic dejun. Plecare spre Verona, orasul lui Romeo & Julieta, prin Câmpia Padului si emblematica zona a Bolognei. Atractiile orasului sunt: Arena din Verona, un amfiteatru roman faimos pentru spectacolele si concertele de opera, Casa si balconul Julietei si Castelvecchio. Seara, cazare la hotel in zona Verona.

 

Ziua 7. Venetia

Mic dejun. Plecare spre Venetia, unul dintre cele mai frumoase orase din lume. Timp liber pentru vizite pe cont propriu sau, optional, tur de oras cu ghid local. Atractii: Piazza San Marco, Puntea Suspinelor, San Giorgio Maggiore, Palatul Ca’ d’Oro si Santa Maria della Salute. Seara, cazare la hotel in zona Rimini.

 

Ziua 8. Milano- Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Milano pentru check-in si imbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti Otopeni.

 

Servicii neincluse in pret:

• Asigurare medicala

• Asigurare storno

• Taxe de oras

• Intrari la obiectivele turistice

 

 *Servicii optionale neincluse in pret:

• Tururi de oras cu ghid local in Roma si Florenta: 49 Euro/ persoana/ tur

• Excursie la Pompei: 39 Euro/ persoana

• Tur de oras cu ghid local in Venetia: 59 Euro/ persoana

• Pachet 4 excursii: 169 Euro/ persoana

• Supliment demipensiune (7 cine): 99 Euro/ persoana

• Pachet 4 excursii + demipensiune (7 cine): 269 Euro/ persoana

 

Grup minim: 30 persoane*

 

• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show

vezi mai multe

Circuite cu avionul din din Bucuresti catre Bella Italia, Toate locatiile, Italia

Solicita oferta